10. mars 2012

Usikker is

Egentlig er det rart det i det hele tatt la seg is på vannet. Vi har jo ikke kjent så mye til kulda i vinter. Men nå er utvilsomt isens dager talte. Den som våger seg utpå her kan ikke være vel bevart.


Jeg for min del synes nå isen er fin som den er nå. Fine mønstre med åpent vann omkring som sola kan speile seg i.


Blå himmel var et overraskende moment forresten. På morgenen hølja det ned, men så ble det altså lettere etter hvert. Og mellom skurene har vi kunnet glede oss over både sol og blå himmel.


Ettersom det var blitt helt snøfritt i Fjellsiden nå, så tenkte jeg at jeg skulle gå ut å forevige naturen med kamera. Sånn for dokumentasjonen sin del. Men før jeg rakk meg ut, kom en gedigen haglskur. Det hvite på bakken er altså ikke snø, men nyankommet hagl.


 Isens eget kunstverk.


Den lille bekken som renner ut i vannet gjør vel at isen smelter fortere her.


Jeg rydda kjøleskapet i dag for ting som var gått ut på dato. Kasta en hel bærepose med gammel mat. Og det ble jo så ryddig. Men så skulle jeg altså bare dra en tur og ta bilder samt kjøpe en gave. Selvsagt ble fristelsen for stor, og jeg kom hjem med to poser fulle av nye matvarer. Dermed er kjøleskapet fylt opp på nytt. Krysser fingre for at jeg denne gangen skal klare å bruke alt sammen før tiden innhenter meg igjen. :)5 kommentarer:

 1. Vakre bilder av en islagt fjord! At den legger seg nå, ja da er det sannelig kaldt!! =o Men det er veldig vakkert, og mange fine bilder kan man få av isen, slik som de du har tatt her! :)

  Mat er godt! Jeg har alltid kjøleskapet fylt opp med mat.. det er noe jeg ikke kan være foruten..:)) Det hender at ting går ut på dato, men er det *best før*, så bryr jeg meg ikke så mye om det er gått over datoen (så fremt det ikke er mugnet eller lukter rart..--men det er grenser da.. ikke mange dager over selvfølgelig..) Men *siste forbruksdag* ja, da går turen i søppelbøtta! Riktig! Søppelbøtta.. og ikke avfallsbøtta.. vi har nemlig ikke fått det systemet ennå.. mat kastes sammen med søppel, tro det eller ei.. :/

  God lørdagskveld til deg! :)

  SvarSlett
 2. kjempefine bilder du viser :D

  SvarSlett
 3. Må le her nå, også jeg rydda det kjøleskapet mitt i helga og du og du så god plass det blei!!! Jeg er ikke typen som vasker til jul kan du si så jeg tok full pakke, ser ut som nytt ;)

  her er all snø og is blåst bort, herlig!!

  GundaM

  SvarSlett
 4. Ja her var det jammen fine bilder av issmelting. Er alltid så redd for å gå på isen, en vet jo liksom aldri helt :0) Hehe, kjøleskapet hørtes kjent ut, tror jeg må ha meg en runde - dog vi har ikke store skapet, så må rydde hyppigt :0) Ha en fine Mandag :0)

  SvarSlett
 5. Jeg blir som regel litt melankolsk og veldig trøtt om våren, men det er en ting jeg liker både å høre og se på våren, det er at isen smelter og at fuglene kommer tilbake. Dette var derfor veldig koselige bilder for meg å se. :O)

  SvarSlett