14. februar 2012

Hjertelig helgebesøk

På ganske kort varsel ble det bestemt at det skulle komme gjester til Fjellsiden. Eller en gjest da. Trengte ikke flere når det var selveste Hjertemora som kom. Damen med Mors Hjertekurv.


Hjertemor i Fjellsidesofaen sammen med den ene diamanten. Sistnevnte tenkte både lenge og vel før han til slutt valgte å ta kontakt med henne. :)

Det ble et par kjempekoselige dager som dessverre gikk så alt for fort. Men litt rakk man da. Skravling inn i de små timer, nattlige spaserturer med katt (!), shopping og enkel omvisning.Her er vi ute og beskuer Fjellsiden mellom regn og sluddbygene på lørdag.


Hjertemora hadde med seg flotte gaver. Blant annet dette herlige smykkesettet som hun selv har designet og lagd. 


Hjertemor var ikke akkurat uvirksom mens hun var i Fjellsiden. Mens jeg så på, strikket hun de nydeligste hjertepulsvarmerne i manns minne. Jeg er kjempeglad for dem!


Oppskrift på dem finner du i bloggen hennes.


I bloggen har hun også en "Gibort". Så det anbefales å ta turen innom for å se nærmere på disse maskemarkørene og det andre hun gir bort.

Til Hjertemor vil jeg si: Tusen takk for besøket! Hennes versjon av helga kan leses her.
4 kommentarer:

 1. Så koselig da. Er jo alltid så koselig i FJellsiden hos deg og Diamantene. Fine bilder du hadde, og gavene var jo kjempelekre. :-)

  SvarSlett
 2. Takk for at jeg fikk komme :D Det var knall kjekkt <3 Syntes vi rakk allt vi skulle jeg , og nå gleder jeg meg bare til å ta en ny tur , om jeg får lov da ...
  Diamantene var utrolig hærlige :D
  Litt regn og sludd bryr vi oss ikke om vet du, bare en har godt selskap så kan det være det samme med resten . Stor klem te deg <3

  SvarSlett
 3. Å så koselig da! Og hvilke vakre pulsvanter du har fått!! Likte fargene også! WoW! =) Tror jeg må inn dit og studere oppskriften..

  Og du har tatt fine bilder- igjen! :)

  God helg til deg, med klem fra meg! :)

  SvarSlett
 4. Så fin blogg du har!! Heldige du så fikk så fine pulsvarmere!! De var bare såå fine!! :))
  Tusen takk for koslig kommentar på bloggen min. Ha en flott kveld:))

  SvarSlett