21. januar 2012

En lørdag i januar

Dagene har blitt så mye lengre nå at det fortsatt er ganske lyst når jeg drar hjem fra jobb. Og når været attpåtil er fint blir jo alt enda bedre. I går hadde jeg et lite ærend før jeg dro hjem. Og siden himmelen hadde noen flotte knall røde skyer ble jeg helt perpleks over å ikke ha med meg kamera. Da jeg kom hjem kunne jeg enda se litt av den ene røde skyen. Så jeg gikk bare inn for å hente kameraet. Men da jeg kom ut igjen var det magiske øyeblikket dessverre over. Og kun en blekrosa stripe syntes over Fjellsiden. Dermed har jeg bestemt at fra nå av skal kameraet være med når jeg drar hjemmefra. Det gjør nemlig ingen nytte for seg her i stuen.


Heldigvis ble det en nydelig vinterdag i dag også. Så da fikk jeg dekket mitt behov om å ta noen bilder med snø og blå himmel. Men noen lang fotorunde ble det ikke, for det var en utrolig kald vind.


Ikke allverdens med snø i Fjellsidebygda. Både snøskufler og fresere har hatt et rolig liv de siste månedene. På det meste har vi vel hatt 3-4 cm snø i vinter. Og la det nå bare fortsette på det viset!


Fikk tatt disse bildene etter at jeg besøkte min mormor i dag. Hun var glad for å få besøk som alltid. Og ville nå helst ha diska opp med både det ene og det andre. Men siden hun bor på sykehjem, blir det vi som tar med noe godt istedet. Det føles nok litt rart. Folk fra den generasjonen så det jo som sin plikt å by besøkende på både mat og drikke. Ingen skulle gå sultne derfra og fortelle til andre at de ikke fikk noen servering. :)


Selv om jeg er litt seint ute, linker jeg disse bildene opp mot Petunias Himmelsk.
7 kommentarer:

 1. Hehe, det har skjedd meg også, at fargene forsvant fra himmelen før jeg rakk å ta bildet... "skulle bare.. først--" :))

  Flotte bilder du viser frem av bygda her, og det siste bildet ga en spennende effekt med den porten!

  God søndag til deg! :)

  SvarSlett
 2. Det var kjempefine bilder! Ønsker deg en kjemepfin søndag!:)

  SvarSlett
 3. Ah, jeg har også opplevd at det flotte synet er borte etter at jeg har gått for å hente kameraet!
  Kjedelig, men sånn er det :)
  Du fikk uansett tatt noen fine bilder da! Jeg liker godt det siste hvor du har fotografert over porten :)

  SvarSlett
 4. HEi HEi
  Nydelige bilder ,vakkert og stille på fjorden.Fine bygd du bur i ,.Ha en kjempe fin uke:))

  SvarSlett
 5. Ja, eg har også ergra meg grønn meir enn ein gong fordi eg ikkje har hatt kamera med meg.

  Flotte bilde dette også da :)
  Hos oss er det ikkje snø i det heile tatt, men køyrer eg innover på fastlandet er det litt.


  Ønskjer deg fine vinterdagar framover :)

  PS. Hugs kamera :)

  SvarSlett
 6. Det var noen nydelige bilder fra bygda. Her har vi også vært ute i dag og tatt bilder. Tror jeg også skal ta med kameraet når jeg drar ut døra. Det er jo så mye vakkert man ser og så altfor synd at man ikke får foreviget det.

  SvarSlett
 7. Fint vær var det på lørdag ja :) Likte godt himmelen på det siste bildet :)

  SvarSlett