6. mars 2011

Det var den helga

Så var det søndags kveld igjen. Nå igjen?? Hadde ikke vært meg imot å starte på ei ny helg med en gang. Men sånn fungerer jo ikke verden. Ikke en gang i Fjellsiden.

Denne helga ble det en god del snømåking. Bortsett fra det har jeg ikke vært så mye utendørs. Det var helt absurd å høre at det var meldt snø til helga. Fredag var det jo helt bart her og vårfornemmelsene hadde vart hele uka. Lørdag morgen var det bare å innse det, verden var hvit.

Snøbygene kom både titt og ofte. På disse to bildene vises det hvordan snøen kom nærmere og nærmere. Like etter lavet det ned i Fjellsiden også.

Men det skal visst bli regn og varmegrader igjen. Så hva var så vitsen med alt det hvite?

Det er koselig å stå og se på småfuglene som kommer til matstasjonen. Men artsmangfoldet mangler totalt. Kanskje er det bare kjøttmeisene som er tøffe nok til å komme på besøk. Det bor jo tross alt et par cool cats her.

Diamantene var så morsomme i dag da de satt rett under fuglematstasjonen. Hodene snudde både hit og dit der de skulle følge med fuglene som kom fra alle kanter. Men akkurat da lå selvsagt kameraet inne.

4 kommentarer:

 1. Så det har snødd i Fjellsiden også ja ... Ikke så artig med allt det hvite nå nei , men det ser jo himmla lekkert ut :D
  Kjempe flotte bilder av Kjøttmeisen :D :D :D
  Hadde gjort seg med ny helg imorga ja , men det fungerer ikke slik i Romsdalen heller , men det er jo strak helg igjenn alikevel ;-)
  Ha en flott uke Mandy L

  SvarSlett
 2. Kjempefine bilder!:) Du er bare kjempeflink til å ta nydelige bilder!:) Vi fikk snø natt til i går, men i natt har det regnet, og det er speilholkeføre på veiene igjen!

  Ønsker deg en kjempefin mandag, og fin uke!:)

  Klem Toril

  SvarSlett
 3. Hei:) Fydda for ett vær dere har hatt da, her har sola varma godt, +19 i solveggen;)
  Nydelige puser du har!!!

  SvarSlett
 4. Jeg synes jeg ser dem for meg, dine søte 4-beinte! :) Huet går hit og dit, og det i en racerfart, vet det ;) Typisk katter når de iakttar noe spennende..! :D

  Ser dere har voldsomt mye med snø! Det har vi også.. Men.. våren kommer vel.. snart..?! ;)

  Flotte bilder, og jeg ser du får hjelp med snømåkinga.. ;)

  SvarSlett