25. februar 2011

Trollskap

Det er ikke bare i skogen at man finner troll. I fjellsidebyda dukker de opp fra sjøisen også.


Tenk, nå har snart de to første månedene av 2011 passert. Synes disse ukene har gått kjempefort. Bare noen uker til nå så er våren her. Håper den blir fin med masse sol.

Det er alltid noe å ta seg til med, så blogging blir det ikke mye av. Sist uke var det fullt opp med forberedelser til lokalrevy. Fire forestillinger fredag og lørdag med påfølgende revyfest. Morsomt. Søndag feiring av familiens fjortis. Og denne uka vet jeg ikke helt hvor den har blitt av. Men nå er det straks helg igjen. Og i morgen står besøk hos mormor for tur. Blir det finvær på søndag kan det jo ligge an for en aldri så liten fotosafari også.

Bilen har vært en tur på verksted. Den har lidd av personlighetsforstyrrelser de siste to ukene. Trodde den var en kenguru. Hoppet liksom bortover veien. Ville først ikke gå framover, for så plutselig å gjøre et digert byks. Et par ganger stoppa den helt. Trollskap? Sånn kan man jo ikke ha det. Hull i en slange, sa bildoktoren. Nå har jeg nettopp gått en tur i sola for å hente den. Regner med den er "krutgo" for evig tid heretter.

6 kommentarer:

 1. Det var flotte bilder :D er det sjøormen som kommer krypende opp av de hulla ? eller er det sjø troll ???? Kjempe artige bilder det er i alle fall sikkert

  SvarSlett
 2. Nydelig isbilder, ha ei fin helg og hipp hurra, det går mot vår :)

  SvarSlett
 3. magisk vakkert der nede i fjæra ;)

  lokalrevy, jøsses så tøff du er da ;)

  ha ei riktig fin helg!!

  SvarSlett
 4. Du tar så inmari fine bilder! Liker så godt sånne detaljbilder, men får det liksom ikke til selv.. Jeg øver og øver og håper i det lengste at det til slutt blir til noe! God helg til deg :)

  SvarSlett
 5. For noen nydelige bilder du har tatt. Spesiellt med isen som har sprukket over steinen. Nydelig. Håper at bilen din er blitt frisk nå

  SvarSlett
 6. Naturens smycke! Lika vackra som dem du fått av din vännina. MB

  SvarSlett