4. januar 2011

Godt Nyttår!

Da var hverdagen tilbake etter endt jule- og nyttårsfeiring. Fridagene gikk så alt for fort. Men det er nå ikke så fælt å være tilbake på jobb igjen heller da. Ganske rolig på kontoret disse dagene, og det vil det nok forbli både denne og neste uke.

I dag kom det ny broderikatalog fra Atleje Margaretha. Så jeg har nå sittet og drømt meg bort i den i kveld. Og samtidig tenkt på hva jeg har brodert ferdig og holder på og brodere. Bildet over viser kattefamilien på fem som nå har kommet opp på veggen. Det var et skikkelig artig og lett bilde å brodere.

Julebroderiet som ikke ble ferdig til denne jula heller. Og jeg lurer på om det noensinne blir ferdig. Alle korsstingene og halve stingene er brodert. Men det er så utrolig mye markeringssting at jeg mister helt motet hver gang jeg tar det fram. Så mye jobb på et så lite bilde. Det skal også være masse franske knuter og løkker på det. Kanskje jeg ser lysere på det hvis jeg gjemmer det bort noen måneder?

Imens kan jeg jo bestille denne duken og brodere den. Synes det var nydelige farger her, så denne skal det nok bli artig å begynne på. Regner med jeg er ganske fornøyd etter å ha brodert samme blomstermotivet fire ganger. Hvis ikke skulle jeg nå gjerne tatt med løperen også.

Istedet tar jeg med disse tre små kattebildene. Det er egentlig kort, men det går nok fint å ramme dem inn og henge dem på veggen.

Så da har jeg altså prosjekter framover. Tid til dem blir et annet kapittel. :)

2 kommentarer:

 1. Ja, juleferien har gått alt for fort, og det synes jeg er vemodig. Julen har vært kjempekoselig. Vi har besøk familie, slekt og venner, og skulle gjerne hatt to uker til!:)

  Kjempenydelige broderier. Jeg elsker broderier med katter på!:) Har kjempelyst til å prøve å brodere selv, men da tror jeg at jeg må begynne med enkle korssting.

  Godt nytt år til deg og dine!:) Måtte 2011 bli et kjempeflott år for deg!:)

  Ønsker deg en kjempefin onsdag.

  SvarSlett
 2. Har fått katalogen jeg også, og der var det mye fint å drømme seg bort i. Kattefamilien ble nydelig! Og dette julebildet blir fint det også, men skjønner hva du mener med alt som skal være med i tillegg til stingene. Jeg har brodert noe lignende - eller ja, i samme serien. Det gikk på et vis; det var bare å holde tunga rett i munnen ;)

  SvarSlett