7. august 2009

Ferie i Fjellsiden

Det er horribelt hvor fort fire uker fyker avgårde. Akkurat som tiden går enda fortere enn vanlig når man har ferie. Uansett så har nå Mandy Lou fått gjort mye forskjellig og har mange gode minner å tenke tilbake på etter årets sommerferie.

Ferien var bare fem timer gammel da Blondhild & co stod utenfor døra. Alle tre brune og fine etter to uker i Middelhavet. Besøket varte i flere dager og inneholdt både skravling, sightseeing og fotografering. Det ble blant annet en tur til Kristiansund hvor Mandy Lou ikke hadde vært på flere år.

Da Mandy Lou ble alene igjen, var det klart for den årlige martnan i Fjellsidebygda. Da måtte man ut og se på boder og folkeliv. Ettersom Mandy Lou ikke var helt fornøyd med hva disse bodene hadde å tilby, ble det en dag med shopping i nabobygda den påfølgende uka.

Neste begivenhet var tur til Veiholmen, Smøla og Edøy. Den turen er allerede beskrevet i bloggen, og kan leses her.

29 juli var det klart for utendørs konsert med Stage Dolls og Åge Aleksandersen. Bare å komme seg dit var et kapittel for seg med kilometervis smal og humpete anleggsvei. Men det var vel verdt turen.

Scenen var plassert rett ved en foss ute i skogen.


Stoler var det ikke snakk om her...

Stage Dolls var gode, og stemningen steg enda mer da Åge entret scenen. Hva gjorde det da at man satt i en bratt og fuktig skråning og nesten skled på rompa når man skulle ned igjen? :)

To dager senere var spenningen stor da Mandy Lou skulle møte Åsalill i Trondhjem by. Men det gikk da bare greit. 1 august bar det rett til Nidarosdomen og Erkebispegården. Nå var det tre i følget som vandret på historisk grunn. Dessverre for Åsalill ville ikke Munken vise seg denne gangen.

Nidaros Domkirke i Trondheim

Da de var blitt to igjen, gikk turen til Gamle Bybro, Bakklandet, Ravnkloa og Stiftsgården. Senere ble det tid for å vise Åsalill Fjellsiden og diamantene.

Bilder fra Bakklandet

Dagene med besøk gikk så alt for fort som slike dager alltid gjør. Da det var tid for Åsalill å reise tilbake til Vestlandet, måtte Mandy Lou avreagere med en ny shoppingtur. :)

Ellers har feriedagene bragt masse besøk av Sylvelin, stunder med brodering og lesing på verandaen. Kos og turer med diamantene, og bursdagsfeiring for ei mormor fra 1915.

Dessverre har det ikke vært bare glade dager. Et tragisk dødsfall med påfølgende kjempetrist begravelse fikk Mandy Lou også med seg i løpet av ferien.

Mandag er det back to work. Men det kjennes greit. Fire ukers sammenhengende ferie anbefales på det sterkeste. Dette skal prøves til neste år også.

3 kommentarer:

  1. Tenke seg til....her har du vært på konsert uten så mye som å nevne et pip til meg. Hmmm! MEN det var nå veldig koselig å komme til deg da til nydelige Fjellsiden.

    SvarSlett
  2. Høres da ut som en begivenhetsrik ferie :D Syns litt synd på Åsalill som ikke fikk møte Munken, eller kanskje hun bare var glad for å slippe? ;)

    SvarSlett
  3. Så vakker bygd og fjord! Det måtte ha vært en spesiell konsert. Her har du fått en fin ferie, ser det ut som. Trist når noen går bort.. Ha det bra så lenge! :)

    SvarSlett