16. februar 2009

Vinter og februar

Det er februar og det er vinter i fjellsiden. Snøen lava ned i flere dager. Mandy Lou mått grave seg ut hver gang hun skulle noen plass. Litt farting ble det også med nylig overstått revyhelg. For å være på den sikre siden fikk Mandy Lou sett revyen hele tre ganger. :)

Månen stiger opp bak fjellet en kald vinterkveld.


Snø snø snø!! I dag var det 10 minusgrader og nydelig sol.Blondhild har fortalt om sine sibirfrøkner som er så glade i å tygge på greiner. Så da noen damer kom for å selge fastelavensris øynet Mandy Lou en mulighet for sin ledningsspisende lille koseklump. Kanskje ville han få smaken på riset og ikke være så gal etter ledningene lenger? Nysgjerrig som han er måtte den nye investeringen straks inspiseres og luktes på. Men det var fort gjort. "Æsj, noe så kjedelig!" Bildet er tatt like etter at den kortvarige interessen gikk over.5 kommentarer:

 1. Hehe. Nei, du skjønner det at mine sibirer gnager på større kvister en det der....mer greiner..mer som en vedkubbe. Kniiis! Neida. Men jeg mener de er litt tykkere enn de du har. nydelig pus foressten!

  SvarSlett
 2. Ja, jeg får ut og se etter vedkubber. Dette var jo fattigslige saker selv om det kosta 40 kroner. He he!

  SvarSlett
 3. Men hva med fjærne da? Hva syntes de om dem?

  SvarSlett
 4. Næ, ikke interessert i fjær heller de karene der. Tullebukkene!

  SvarSlett
 5. Fine pusen! Og ikke interessert i fjærene?!? Mine hadde nok kastet seg over dem og forvandlet dem til fjærdotter strødd over hele huset :)

  SvarSlett