4. februar 2008

Broderistatus

Det går litt i rykk og napp med broderinga for tida. Men det er jo tross alt en hobby som man skal kose seg med når man har lyst. Mandy Lou har ikke noe tidspress på sine nåværende prosjekter. Kurven med de to kattene er et restegarnsbroderi. Det er nå lagt tilside i påvente av at det skal dukke opp to passelige gråfarger, en mørk rosa og litt grønt. Slik ser broderiet ut i dag.

Her er det nye broderiet som Mandy Lou såvidt har begynt på. Selvsagt katter i en kurv det også. :) Det blir nok et langt mer tidkrevende prosjekt enn noen av dem hun har holdt på med tidligere. Stoffet var mye finere med mindre ruter enn Mandy Lou har vært vant til, men det trenger jo ikke være noen ulempe. Mønsteret derimot fant hun noget uoversiktlig og småstilt. Det blir forhåpentligvis bedre (større?) når man kommer i gang på ordentlig.

5 kommentarer:

 1. Det der med de sju kattungene i kurven har jeg også bestilt. Ser nydelig ut, og både gleder og gruer meg til det kommer i posten.

  SvarSlett
 2. Da burde jeg komme meg fort igang her slik at jeg kan forhåpentligvis kan ligge et kattehode foran deg. :) Artig at du har bestilt det samme, men jeg hadde jo en anelse om at du likte det. He he!

  SvarSlett
 3. ååh, så søtt det der med alle pusene i kurven var!

  SvarSlett
 4. Så fine broderier. Du, jeg har endret adressen i bloggen min. Men har samme bloggen da. Adressen er http://tufsehuldra.blogspot.com

  SvarSlett