6. april 2007

Påskesnø!

Det er sinnsykt med snø igjen nå etter at det har vært så vårlig. Men snøen er et faktum. White all over! Den røde diamanten begynte å snakke om at han så gjerne skulle vært ute en tur. Mandy Lou var ikke så frista.
- Se ut av vinduet på den fæle snøskura, du vil da vel ikke ut nå? sa hun og pekte.
Men diamanten ville liksom ikke høre på det øret.
- Vent nå litt, sa Mandy Lou, så blir det snart bedre. Da skal vi ut. Helt sikkert.
Diamanten gikk nå der og beklaga seg enda ei stund. Men til slutt så forholdene ute ganske fine ut. Mandy Lou gikk og tok på seg jakken.
-Kom nå da!
Men der løp begge pusene innpå soverommet og hadde tydeligvis tenkt å sitte i vinduet og studere småfuglene ei stund. Mandy Lou gikk til pcen.
Etter ei lita stund kom den røde til henne og bare lot som han fortsatt venta på å få ut. At det ikke var han selv i egen person som hadde avbrutt hele forestillingen. Skulle hun ikke komme snart?
De kom seg ut etterhvert og gikk en tur nedover veien. På tilbaketuren måtte Mandy Lou le da hun så sporene i snøen. Et par digre pailabber i fjellsko og noen søte små pusepoter ved siden av. Naboene vil nok helt klart se hvem som har vært ute og lufta seg.
Nå har den blå diamanten oppdaga at det ligger fisk til tining på kjøkkenbenken. Og da får jo han vanskelig for å styre seg.
- Vel, du får bare vente dobbelt så lenge da, lille pusen. For nå må fisken legges i kjøleskapet og tine der, ettersom du vil begynne å spise av papiret på en drypfrossen seifiletblokk.
Ikke greit å gjøre alle til lags alltid. Men her er dagens påskebilde!1 kommentar: