17. januar 2007

Innesnødd!

I dag var Mandy Lou innesnødd. Fjellsiden var dekket av et tykt lag med hvitt stoff som gjorde det hele ganske strevsomt. Det var ikke annen råd enn å kle på seg og ut med snøskufla allerede kl 7 på morgenen. Gosh! Etter et kvarter hadde det blitt en smal sti bort til veien. Da var det inn og skifte klær før Mandy Lou kysset diamantene farvel og la i vei til fots nedover fjellsiden.

I kveld måtte bilen graves fram. Wow! Etter en time kunne man endelig se at det var Mandy Lous bil. Vel, såvidt da. Det var jo blitt mørkt. I morgen står den forhåpentligvis der klar for en kjøretur igjen.

Når man har måka snø i en hel time vil man jo gjerne sette seg ned litt når man kommer inn. Men dagens trim var så absolutt ikke over ifølge diamantene. Det var spesielt den yngste som gjorde alskens ugang. Mens Mandy Lou satt og mata storebror med en og en bit tørrfor, begynte lillebror å spise av en plante. Siden ørene hans ikke virker (testa jo dem først) måtte bare Mandy Lou forlate storebror og hive seg over lillebror for å unngå at han spiste seg syk på de blå blomstene. Etter 2-3 sånne runder var det best å få planten opp i høyden mens lillepusen snudde ryggen til. Mandy Lou sank ned i godstolen igjen. Men pusesnusker er jo ikke sånne som gir opp med en gang. Nå var det en vase med nelliker som fanget den lille diamantens oppmerksomhet. Mandy Lou hadde 2-3 runder bort til den også, men katten var jo tilbake igjen så snart hun hadde satt seg. Siste gang ble hun for sein, og hele vasen velta. Utrolig hvor mye vann sånne vaser rommer! Og enda så var den ikke halvfull en gang.

Etter gulvvasken roa det hele seg ned. Og nå sover de søte små i sofaen. For en idyll!

1 kommentar:

  1. knegg-knegg! stakkars deg da. Du har virkelig et kjør oppi fjellside. Det forstår jeg..Men jeg måtte le litt av innlegget også da. Tihi..Jeg har jo sett han der yngstemann i action på video, og ja jeg er enig, han har ører som ikke virker......

    SvarSlett