13. april 2013

Badeender

For noen er badesesongen allerede i gang. Eller den tok vel egentlig aldri slutt. :)
 

Det gir ro i sjela å se disse vakre individene svømme omkring.


Herr og Fru Stokkand nyter vårsola.


Det gikk ikke lenge før den eneste svane i flokken også dukket opp. Klar for å se om det vanket en godbit fra fotograferende tofotinger.


Svanelill, alltid ren og hvit i tøyet. 


Måtte virkelig le av hun her som skled på isen da hun skulle opp av vannet. Da var det nyttig med vinger. Skjønte det da at det er det man burde hatt på glattisen. Ikke bare isbrodder, men også vinger for å holde balansen. :)
 
Våren har kommet, og i dag kunne både kattedamen og pusene nyte noen timer i solveggen. Noen med bok, mens andre var mest opptatt av lukter og lyder. Snøen ligger ganske tykk både her og der. Men den tiner dag for dag, og snart popper nok vårblomstene opp. Det er masse å se frem til.
 
 


4 kommentarer:

 1. Herlige bilder Tove :-) Har selv stått å ledd av endene som sklir rundt på isen hehe. Fugler er ålrighte individer, vakre og elegante :-)

  Klem fra Tonetulla på Klepp

  SvarSlett
 2. Flotte vårbilder .... en fryd for øyet! Ikke veldig vårlig her i helga. I dag tjukk tåke og regn, så jeg droppet fototuren jeg hadde tenkt å ta. Men regnet kan kanskje få fart på snøsmeltingen så jeg klager ikke!

  Ha en fin ny uke!

  Irene

  SvarSlett
 3. Dette var vårlige bilder! Flotte bilder du har fanget. Her er våren aldri vært så treig før.

  Fin uke til deg:))

  SvarSlett
 4. Åååå for noen herlige vårbilder! ja de koser seg i vårsola, det er tydelig! :) Og det har de to og firbeinte gjort også, det er bra! :)
  Her har også våren kommet, og nå går det fort fremover, det er sikkert!

  Jeg passerte en stokkand i går, hun så ut til å være opptatt med sitt.. lurte nok på ett eller annet, kanskje hvor hun skulle lage sitt rede..??

  Ha gode vårdager du og de 4beinte! :)

  SvarSlett