10. mai 2008

Sterke krefter

I dag har det vært en nydelig varm sommerdag, men nå har Mandy Lou kommet seg inn og slengt seg ned i sofaen etter alle timene med friskluft. Faktisk så sitter Mandy Lou og Sylvelin med hver sin laptop og er vel egentlig litt usosiale i forhold til hverandre. :)

Sylvelin har hatt sitt første bad i vannet i dag. Det var sykt kaldt, men hun vassa ut til under armene. Ei tøff jente er det jo. Og nå kan hun skryte av bragden på skolen etter helga.

På ettermiddagen var Mandy Lou på besøk hos mormora si. Det var kjempekoselig. Det er slik en nydelig uteplass der hun bor med mulighet for både skygge og sol. Her er foreviget pynten som stod på plena. Blomster og små søte fugler.


I formiddag opplevde Mandy Lou veldig sterke krefter mens hun satt ute på sin egen veranda. Hun hadde selvsagt diamantene med og de var som vanlig i bånd. Altså katter i bånd som jakter på fugler. Kremt. Plutselig oppdaga Rødpusen en fugl og ville løp etter den. Mandy Lou så hva som var på gang, og skulle skynde seg å reise seg fra stolen for at det åtte meter lange båndet ikke skulle bli for kort for lille pusen. Men noe skjedde. Pusen dro kjempehardt og Mandy Lou fikk en aldri så liten blackout før hun fant seg selv sittende på knærne på verandagulvet ved siden av en knust stol. Det er vel mest sannsynlig at hun mista balansen i det hun reiste seg opp på grunn av den sterke katten som dro henne til siden. Dermed falt hun over stolen og knuste den helt.

Mandy Lou var såå sinna etterpå på grunn av den ødelagte stolen. Men resten av dagen har hun gått og ledd av hele episoden.Mandy Lou skjønner seg ikke på ungdommen nå til dags. Her går det på Vømmøl fra den andre laptopen. Helt utrolig!

3 kommentarer:

  1. Åh...Du er sikker på at det ikke var en Sant Bernhardshund du egentlig hadde i bånd?

    SvarSlett
  2. Ho ho ho! Enten St Bernhards eller en løve. ;)

    SvarSlett
  3. Au da! Det der så ikke særlig behagelig ut!

    SvarSlett