31. desember 2011

Snart nytt år

GODT NYTTÅR!


Tenk, nå var tjueelleves siste dag allerede her. Jeg har vært utrolig dårlig med blogging denne siste av årets måneder. Ikke har jeg vært flink til å legge igjen kommentarer heller. Så i det nye året må det bli full skjerpings. :) 


Det har vært ei fin, koselig og avslappende jul. Stille og fredelig kan man vel ikke egentlig si at den var i og med at den ubudne julegjesten Dagmar, kom og tok seg til rette. Men her i Fjellsidebygda er det ganske lunt, så bortsett fra noen trær som sa takk for seg, ble det ikke de store ødeleggelsene.

Tusen takk til alle som har besøkt bloggen gjennom året og lagt igjen koselige kommentarer. Det har vært en stor glede. Også takk til alle de fine bloggene der ute som gir både underholdning og inspirasjon.

Ha et fantastisk 2012 alle sammen!



24. desember 2011

God Jul

Da var dagen her. Nå er det ikke mange timer igjen til magien starter.



Kattene skulle slettes ikke være med på å stilles opp til julekortfotografering. Nei, vi har annet å gjøre. Og så er vi trøtte og vil vil mye heller sove på våre yndlingsplasser.


Utrolig nok så våkna vi opp til en hvit verden i dag. Men det griseværet som har vært nå var det totalt uventa at det skulle komme snø. Gjelder å nyte den mens man kan. Ifølge værmelderne vil det jo ikke komme til å se slik ut resten av jula.


Jeg vil ønske alle som er innom bloggen en fantastisk fin julefeiring.


GOD JUL




15. desember 2011

Himmelsk uke 50

I Fjellsidebygda tenner vi selvsagt lys i fjellsiden under adventstiden. Lysene slynger seg oppover fjellsiden hver søndag i advent, julaften, nyttårsaften og alle juledagene.


Disse bildene viser bare den øverste delen av lyslenken. Omtrent en tredjedel. Man må litt lenger unna for å få med seg hele skuet.


Tenk at det bare er noen få dager igjen til jul. Jeg gleder meg virkelig til julefri. Men før den tid er det massevis av prosjekter som skal avsluttes.


Se flere bilder hos Petunia!





9. desember 2011

Himmelsk uke 49

Et lite arkivdykk denne gang. Bildet ble tatt for en måned siden.



Besøk gjerne Petunia!




1. desember 2011

Himmelsk uke 48




Disse bildene ble tatt på lørdag da jeg var og sjekka den store floa stormen bragte med seg. Selv om vinden hadde gitt seg på det tidspunktet, hølja det ned med regn da jeg sprang rundt med kamera og paraply.


I kveld blåser det igjen, og regnet pisker mot rutene. Da er det ekstra godt å sitte inne og tenke på at det straks er helg.


Vil du se flere himmelske bilder, er det bare å ta turen innom Petunia.




Desember

Det er 1 desember, og det er 10 varmegrader. Syntes bare jeg måtte blogge om det. :)  Det har vært flere dager med ti grader denne uka, men man blir litt forundret hver gang liksom. Spesielt også siden temperaturen hopper opp og ned veldig fort.


Tror det må være godt å være katt på denne tida. Spasere sakte, men målbevisst over snøfrie veier. Stakkars diamantene som må sitte inne mens mor er på jobb. De ville nok helt klart likt å spasere omkring de også.